Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Πώληση μεταχειρισμένων επαγγελματικών ψυγείων

πώληση μεταχερισμένου επαγγελματικού ψυγείου

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένων επαγγελματικών ψυγείων μπορεί να διεκπαιραιωθεί εύκολα και με ασφάλεια με την βοήθεια της καινοτόμας πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μετά από 10 χρόνια οικονομικής ανέχειας και μνημονίων καθώς και με την νέα κρίση λόγω της πανδημίας αρκετές ελληνικές επιχειρήσεις σταμάτησαν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και πλέον αναζητούν να πουλήσουν τον μεταχειρισμένο εξοπλισμό τους. Αυτό είναι το τελευταίο βήμα στην ζωή μιας επιχείρησης , η πώληση των περιουσιακών τους στοιχείων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πολλές επιχειρήσεις που σταμάτησαν την παραγωγική τους – εμπορική τους δραστηριότητα και διέθεταν επαγγελματικά ψυγεία μπορούν να βρουν ένα σύμμαχο στην προσπάθεια τους να πουλήσουν τα επαγγελματικά τους ψυγεία στην πλατφόρμα racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πολλές ιστοσελίδες αγγελιών έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια που έχουν χιλιάδες αντικείμενα από διάφορους πωλητές με εμφανή όμως μειονεκτήματα για την πώληση των αντικειμένων με το κυριότερο όλων ότι δεν παρέχουν την δυνατότητα για πώληση με ένα κλικ από το διαδίκτυο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟ RACOON.GR

 

To racoon.gr είναι μια νέα και καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου (ένα ψηφιακό marketplace) το οποίο παρέχει αφενός μεν στους πωλητές την δυνατότητα να πουλήσουν μεταχειρισμένα και καινούρια προϊόντα με την ευκολία και την ασφάλεια της πλατφόρμας και αφετέρου δε στους αγοραστές να συγκρίνουν τιμές σε χιλιάδες μεταχειρισμένα και καινούρια προϊόντα και να αγοράσουν εύκολα με ένα κλικ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η διαδικασία για να γίνει κανείς πωλητής στο racoon.gr είναι πολύ απλή και το πρώτο βήμα είναι η δημιουργία λογαριασμού για πωλητή. Επιλέγοντας εγγραφή πωλητή από το μενού και συμπληρώνοντας τα στοιχεία του καταστήματος σας είναι το πρώτο βήμα για να δημιουργήσετε το δικό σας κατάστημα στο racoon.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στη συνέχεια επιβεβαιώνετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας στέλνει το racoon.gr και με την βοήθεια του εύχρηστου οδηγού ρυθμίζετε το κατάστημα σας , όπως πληροφορίες καταστήματος , τοποθεσία , τηλέφωνα επικοινωνίας και άλλα και στην συνέχεια ανεβάζετε προϊόντα , περιγραφές , τιμές και τρόπο πληρωμής και αποστολής.

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάσετε την εφαρμογή για κινητά android , με την οποία μπορείτε να παρακολουθείτε τις πωλήσεις σας, τα στατιστικά σας στοιχεία , τις ερωτήσεις των χρηστών , τις αξιολογήσεις , να προσθέτε νέα προϊόντα και να αλλάζετε τιμές και όλα αυτά από το κινητό σας τηλέφωνο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένων επαγγελματικών ψυγείων είναι εύκολη με το racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημιούργησε τώρα τον δωρεάν λογαριασμό σου και πούλησε το επαγγελματικό σου ψυγείο!

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *