Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Πώληση εξοπλισμού καφετέριας

πώληση εξοπλισμού καφετέριας

 

 

Η πώληση εξοπλισμού καφετέριας μπορεί να απλοποιηθεί με την βοήθεια του διαδικτύου και του ηλεκτρονικού εμπορίου.

 

 

 

Μετά από μία σκληρή και επώδυνη δεκαετή κρίση αρκετές επιχειρήσεις στην Ελλάδα πτώχευσαν και αρκετοί επιχειρηματίες μεταξύ των οποίων και επιχειρηματίες καφετεριών βρέθηκαν στην δυσάρεστη θέση να μην μπορούν να αποπληρώσουν τα δάνεια τους με αποτέλεσμα την πτώχευση.

 

 

 

Άλλοι επιχειρηματίες καφετεριών λόγω της μεγάλης μείωσης των κερδών και του σκληρού ανταγωνισμού έκλεισαν και αυτοί τις επιχειρήσεις τους και αναζήτησαν κάποιο άλλο επάγγελμα.

 

 

 

Τέλος ένα μικρό ποσοστό επιχειρηματιών εκσυγχρονίζει τον εξοπλισμό της καφετέριας του με νεότερο και αποδοτικότερο για μεγαλύτερες αποδόσεις.

 

 

 

Όποιος και αν είναι ο πραγματικός λόγος για την πώληση του εξοπλισμού της καφετέριας σας η τεχνολογία του ηλεκτρονικού εμπορίου και το διαδίκτυο μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε ένα μεγάλο κοινό αγοραστών και κατ’ αυτό τον τρόπο να πουλήσετε γρήγορα και με ασφάλεια τον εξοπλισμό σας.

 

 

 

 

ΤΟ RACOON

 

 

 

Το racoon.gr είναι μία νέα καινοτόμα ιδέα στον χώρου του ηλεκτρονικού εμπορίου και του διαδικτύου , ένα marketplace (μία μεγάλη ψηφιακή αγορά) όπου οι μεν αγοραστές μπορούν να βρουν γρήγορα και σε ελκυστικές τιμές ότι αναζητούν , οι δε πωλητές να πουλήσουν τα μεταχειρισμένα ή καινούρια προϊόντα τους εύκολα και με ασφάλεια.

 

 

Το racoon.gr δημιουργήθηκε για να βοηθήσει όλους εσάς επιχειρηματίες , πολίτες , παραγωγούς και άλλους να πουλήσετε τα προϊόντα σας ή τον εξοπλισμό σας και να βρείτε διέξοδο στα προβλήματα που δημιούργησαν οι δύσκολες οικονομικές συγκυρίες.

 

 

 

 

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

 

 

  • Πατήστε εγγραφή πωλητή στο μενού της ιστοσελίδας για να γίνετε πωλητής

 

 

  • Επιβεβαιώστε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας στείλει το racoon.gr

 

 

  • Με την βοήθεια του οδηγού δημιουργήστε το κατάστημα σας στο racoon.gr

 

 

  • Ανεβάστε προϊόντα, φωτογραφίες προϊόντων , περιγραφές και τιμές

 

 

  • Αφού τελειώσετε με το κατάστημα σας και τα προϊόντα σας ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας

 

 

 

 

  • Κάνετε είσοδο στην εφαρμογή και παρακολουθείτε από οποιοδήποτε σημείο τα στατιστικά σας στοιχεία , τις πωλήσεις σας , τις ερωτήσεις των αγοραστών καθώς και άλλα πολλά

 

 

 

Έαν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα στην δημιουργία λογαριασμού , μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να δημιουργήσουμε εμείς τον λογαριασμό για εσάς ή οποιαδήποτε άλλη βοήθεια χρειαστείτε.

 

 

 

H πώληση εξοπλισμού καφετέριας είναι εύκολη υπόθεση με το racoon.gr.

 

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας :

Τεχνική Υποστήριξη

Κωνσταντίνος Μπάρκας

694 97 91 97 3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *