Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Πώληση μεταχειρισμένου iphone

πώληση μεταχειρισμένου iphone

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένου iphone μπορεί να διευκολυνθεί μέσω του ίντερνετ και της νέας πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το iphone είναι από τα καλύτερα και ακριβότερα κινητά τηλέφωνα. Καθώς όμως η τεχνολογία των κινητών τηλεφώνων αναπτύσσετε ραγδαία με αποτέλεσμα να παράγονται συνεχώς νέα μοντέλα iphone καθώς και άλλες μάρκες smartphone πολλές φορές επιθυμούμε να πουλήσουμε το παλιό μας iphone και να αγοράσουμε ένα καινούριο μοντέλο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Που όμως θα πουλήσουμε το παλιό μας iphone και πως ;  Σίγουρα μία επιλογή είναι να απευθυνθούμε σε καταστήματα αγοράς μεταχειρισμένων κινητών. Υπάρχει όμως πιθανότητα να το αγοράσουν αρκετά φθηνά και έτσι να χάσουμε χρήματα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ένας άλλος τρόπος είναι να τοποθετήσουμε το μεταχειρισμένο μας iphone στις χιλιάδες ιστοσελίδες αγγελιών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Αυτές οι ιστοσελίδες αγγελιών έχουν χιλιάδες αντικείμενα με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να πουληθεί καθώς επίσης και το γεγονός ότι δεν δίνουν την δυνατότητα στους αγοραστές να αγοράσουν απευθείας το αντικείμενο με ένα κλικ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η λύση είναι η τεχνολογία ηλεκτρονικού εμπορίου και η νέα πλατφόρμα που παρέχει την δυνατότητα σε πολλους πωλητές να πουλήσουν εύκολα τα προϊόντα τους , racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟ RACOON.GR

 

 

Το racoon.gr είναι μία νέα και καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου (marketplace) , η οποία παρέχει αφενός μεν την δυνατότητα σε πωλητές να πουλήσουν καινούρια και μεταχειρισμένα αντικείμενα εύκολα και με ασφάλεια και αφετέρου δίνει την δυνατότητα στους αγοραστές να αγοράσουν χιλιάδες μεταχειρισμένα και καινούρια προϊόντα με ένα κλικ , να συγκρίνουν τιμές , να αναζητήσουν γρήγορα αυτό που επιθυμούν και έτσι συμβάλλει κατ αυτόν την τρόπο στην δημιουργία μιας σύγχρονης αγοράς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η διαδικασία για να γίνετε πωλητές στο racoon.gr είναι εύκολη και μπορείτε να ξεκινήσετε πατώντας την εγγραφή πωλητή από το μενού και στην συνέχεια να ρυθμίσετε το κατάστημα σας με την βοήθεια του εύχρηστου οδηγού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος έχετε την δυνατότητα να κατεβάσετε την εφαρμογή για κινητά με την οποία μπορείτε να παρακολουθείτε τα πάντα από το κινητό σας τηλέφωνο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένου iphone είναι εύκολη υπόθεση χάρη στο racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημιούργησε τώρα το δωρεάν λογαριασμό σου και πούλησε το iphone σου!

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *