Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Πώληση μεταχειρισμένων γεωργικών μηχανημάτων

πώληση μεταχειρισμένων γεωργικών μηχανημάτων

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένων γεωργικών μηχανημάτων είναι μια συχνή διαδικασία στην Ελλάδα καθώς ο αγροτικός τομέας της χώρας είναι αρκετά μεγάλος και υπάρχουν αρκετοί αγρότες και αγροτικοί συνεταιρισμοί.

 

 

Το internet και η τεχνολογία ηλεκτρονικού εμπορίου μπορούν να μας βοηθήσουν να προσελκύσουμε ένα μεγάλο αγοραστικό κοινό για την πώληση των αγροτικών μηχανημάτων μας.

 

 

Πολλές φορές ως αγρότες ή αγροτικοί συνεταιρισμοί παρίσταται η ανάγκη να πουλήσουμε τα αγροτικά μας μηχανήματα και να πάρουμε κάποιο μέρος των χρημάτων μας πίσω έτσι ώστε να τα χρησιμοποιήσουμε για την αγορά νέων αγροτικών μηχανημάτων που είναι αποδοτικότερα για τις γεωργικές εκμεταλλεύσεις.

 

 

Διάφορες ιστοσελίδες αγγελιών στην Ελλάδα προσπαθούν να φέρουν σε επαφή πωλητές και αγοραστές χωρίς όμως να δίνουν την δυνατότητα απευθείας αγοράς των μηχανημάτων μας καθώς είναι απλές αγγελίες με μία περιγραφή κάποιες φωτογραφίες και ένα τηλέφωνο αυξάνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο το κόστος αγοράς του προϊόντος , καθώς θα πρέπει να μεσολαβήσουν τηλέφωνα και χρόνος.

 

 

Ένα άλλο φαινόμενο που έχει παρατηρηθεί είναι η καταχώριση αγγελιών για την πώληση μεταχειρισμένων γεωργικών μηχανημάτων σε ιστοσελίδες με κύριο αντικείμενο τα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα οι συγκεκριμένες ιστοσελίδες να έχουν μία πληθώρα αγγελιών πολλών διαφορετικών αντικειμένων και ως αποτέλεσμα να μην μπορούμε να πουλήσουμε εύκολα τα μηχανήματα μας.

 

 

 

Η ΛΥΣΗ – RACOON.GR

 

 

Το racoon.gr είναι μία πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου (marketplace ή αλλιώς ψηφιακή αγορά) με σκοπό να βοηθήσει αγοραστές να βρίσκουν μεταχειρισμένα και καινούρια προϊόντα εύκολα και γρήγορα μειώνοντας το κόστος αναζήτησης και αγοράς καθώς και πωλητές ιδιώτες ή επιχειρηματίες που μπορούν να πουλήσουν μεταχειρισμένα ή καινούρια προϊόντα εύκολα και με ασφάλεια.

 

 

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

 

 

Για να συμμετέχετε και εσείς ως πωλητής μεταχειρισμένων γεωργικών μηχανημάτων στο marketplace του racoon.gr θα πρέπει να εγγραφείτε ως πωλητής στην πλατφόρμα του racoon πατώντας τον σύνδεσμο μενού εγγραφή πωλητή.

 

 

Στη συνέχεια θα πρέπει να επιβεβαιώσετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σταλεί στην διεύθυνση σας και να ρυθμίσετε το κατάστημα σας στην πλατφόρμα racoon.gr με την βοήθεια του οδηγού.

 

 

Το επόμενο βήμα περιλαμβάνει το ανέβασμα των μεταχειρισμένων γεωργικών μηχανημάτων στην πλατφόρμα τον καθορισμό περιγραφών και τιμών.

 

 

Τέλος έχετε την δυνατότητα ως πωλητές να κατεβάσετε την εφαρμογή wcfm store manager για κινητά android από το google play και να βλέπετε τις πωλήσεις σας , τα έσοδα κάθε μήνα , ειδοποιήσεις , ερωτήματα χρηστών , βαθμολογίες και πολλά άλλα.

 

 

Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα στην δημιουργία του λογαριασμού σας ως πωλητής γεωργικών μηχανημάτων παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δημιουργήσουμε τον λογαριασμό :

 

Μπάρκας Κωνσταντίνος

694 97 91 97 3

[email protected]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *