Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Πώληση λαχανικών μέσω ίντερνετ

πώληση λαχανικών μέσω ίντερνετ

 

 

 

 

Η πώληση λαχανικών μέσω ίντερνετ , μπορεί να πραγματοποιηθεί με την βοήθεια της πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου , racoon.gr χωρίς να χρειαστεί να δημιουργήσετε το δικό σας e-shop.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πολλοί παραγωγοί λαχανικών αναρωτιούνται πως θα μπορούσαν να πουλήσουν τα προϊόντα τους μέσω ίντερνετ χωρίς να έχουν το δικό τους e-shop και χωρίς να χρειαστεί να συντηρούν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πώληση λαχανικών μέσω ίντερνετ είναι μία διαδικασία που αναπτύσσεται ταχέως στις μέρες μας και σε αυτό συμβάλλει η τεχνολογία ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι διάφορες ιστοσελίδες αγγελιών έχουν αρκετά μειονεκτήματα καθώς δεν μπορούν να πουλήσουν απευθείας από το ίντερνετ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Για την ικανοποίηση αυτών των αναγκών όλων των παραγωγών έχει δημιουργηθεί η καινοτόμα πλατφόρμα racoon.gr , η οποία σας δίνει την δυνατότητα πώλησης των προϊόντων σας μέσω της πλατφόρμας δημιουργώντας το δικό σας κατάστημα (κάτι σαν να έχει το δικό σας e-shop , εντός της πλταφόρμας του racoon.gr).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟ RACOON.GR

 

 

Το racoon.gr είναι ένα καινοτόμο marketplace (ψηφιακή αγορά) το οποίο παρέχει αφενός μεν στους πωλητές την δυνατότητα να πουλήσουν καινούρια και μεταχειρισμένα προϊόντα εύκολα , γρήγορα και με ασφάλεια μέσω της πλατφόρμας , αφετέρου δε στους αγοραστές παρέχει την δυνατότητα να αναζητήσουν χιλιάδες προϊόντα (καινούρια και μεταχειρισμένα) και να αγοράσουν εύκολα με ένα κλικ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η διαδικασία για να γίνει κανείς πωλητής στο racoon.gr είναι πολύ απλή και εύκολη. Ξεκινήστε την διαδικασία απλά πατώντας στο μενού εγγραφή πωλητή στα μενού της ιστοσελίδας και στην συνέχεια επιβεβαιώνετε το μύνημα που σας στέλνει η πλατφόρμα στην διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου.

 

 

 

 

 

 

 

 

To επόμενο βήμα είναι η ρύθμιση του “καταστήματος” σας εντός της πλατφόρμας του racoon.gr με την βοήθεια του εύχρηστου οδηγού. Τέλος αφού ανεβάσετε τα προϊόντα σας , δώσετε μία σωστή περιγραφή για το καθένα και μία τιμή είστε έτοιμοι πλεόν να τα πουλήσετε οπουδήποτε με την βοήθεια της πλατφόρμας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος το racoon.gr για να διευκολύνει τους πωλητές του διαθέτει εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, για να μπορείτε να παρακολουθείτε τις πωλήσεις σας , τα στατιστικά σας στοιχεία , τις ερωτήσεις των αγοραστών και πολλά ακόμη μέσω του κινητού σας τηλεφώνου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πώληση λαχανικών μέσω ίντερνετ είναι εύκολη υπόθεση με το racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημιούργησε τώρα τον δωρεάν λογαριασμό σου και πούλησε τα λαχανικά σου άμεσα!

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *