Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Πώληση μεταχειρισμένου λάπτοπ

πώληση μεταχειρισμένου λάπτοπ

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένου λάπτοπ μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα , γρήγορα και με ασφάλεια με την νέα καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

Πολλές φορές βρίσκομαστε μπροστά στο δίλλημα αν θα πουλήσουμε το μεταχειρισμένο μας λάπτοπ ή θα το αναβαθμίσουμε.Σίγουρα μία αναβάθμιση σε μνήμες και επεξεργαστή του λάπτοπ μπορεί να δώσει κάποιο χρόνο ζωής στο παλιό μας λάπτοπ και αποτελεί μία λύση στο πρόβλημα του παλιού μας λάπτοπ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μία άλλη λύση είναι η πώληση του παλιού μας λάπτοπ μέσω του ίντερνετ. Πού όμως θα το πουλήσουμε και πως ;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Την τελευταία δεκαετία έχουν εμφανιστεί πολλές ιστοσελίδων αγγελιών στο ελληνικό ίντερνετ που υπόσχονται πως μπορείτε να πουλήσετε εύκολα τα μεταχειρισμένα , παλιά σας αντικείμενα με αρκετά όμως μειονεκτήματα καθώς αφενός μεν έχουν χιλιάδες αντικείμενα με αγγελίες με αποτέλεσμα η δικιά σας αγγελία να είναι αόρατη , αφετέρου δε δεν παρέχουν την δυνατότητα για απευθείας πώληση μέσω του διαδικτύου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η λύση στην πώληση μεταχειρισμένου λάπτοπ είναι η τεχνολογία ηλεκτρονικού εμπορίου και η καινοτόμα νέα πλατφόρμα racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟ RACOON.GR

 

 

Το racoon.gr είναι μια νέα και καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου (μία ψηφιακή αγορά) στην οποία αφενός μεν οι πωλητές μπορούν να πουλήσουν μεταχειρισμένα και καινούρια προϊόντα με ασφάλεια , αφετέρου δε οι αγοραστές μπορούν να αναζητήσουν χιλιάδες μεταχειρισμένα και καινούρια προϊόντα , να συγκρίνουν τιμές και αγοράσουν με ένα κλικ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η διαδικασία για να γίνει κάποιος πωλητής στο racoon.gr είναι πολύ εύκολη και αρκεί για να ξεκινήσετε να πατήσετε εγγραφή πωλητή από το μενού. Στη συνέχεια θα πρέπει να επιβεβαιώσετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την πλατφόρμα racoon.gr και με την βοήθεια του εύχρηστου οδηγού αμέσως μετά να ρυθμίσετε το κατάστημα σας όπως πληροφορίες , τοποθεσία , επικοινωνία , πολιτική καταστήματος και φυσικά προϊόντα , περιγραφές , τιμές καθώς και τρόπους πληρωμής και αποστολής των προϊόντων σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος έχετε την δυνατότητα να κατεβάσετε την εφαρμογή για κινητά έτσι ώστε να παρακολουθείτε από το κινητό σας τηλέφωνο τις πωλήσεις σας , τα στατιστικά σας στοιχεία , τις ερωτήσεις των χρηστών και πολλά ακόμη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημιούργησε τώρα τον δωρέαν λογαριασμό σου και πούλησε το λάπτοπ σου έυκολα!

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *