Δημοσιεύθηκε την 4 σχόλια

Πώληση μεταχειρισμένων χαλιών

πώληση μεταχειρισμένων χαλιών

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένων χαλιών μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα και με ασφάλεια με την βοήθεια του ηλεκτρονικού εμπορίου και της πλατφόρμας racoon.gr!

 

Καθώς οι εποχές που διανύουμε είναι αρκετά δύσκολες όσον αφορά την οικονομία αφού τα μνημόνια και οι πολιτικές λιτότητας διέλυσαν την ελληνική κοινωνία και οικονομία καθώς και η πρόσφατη υγειονομική κρίση με τον κορονοϊό υπάρχει η λύση του ίντερνετ με την οποία τα ελληνικά νοικοκυριά μπορούν να κερδίσουν χρήματα πουλώντας μεταχειρισμένα χαλιά και άλλα ανιτκείμενα που δεν τα χρειάζονται.

 

Που μπορούν όμως να πουληθούν τα μεταχειρισμένα μας χαλιά και κυριώς πως ; H λύση είναι το ίντερνετ και η τεχνολογία ηλεκτρονικού εμπορίου. 

 

Τα τελευταία χρόνια έχουν εμφανιστεί στο ελληνικό διαδίκτυο χιλιάδες ιστοσελίδες αγγελιών που σας δίνουν την δυνατότητα να δημιουργήσετε αγγελίες με τα μεταχειρισμένα σας αντικείμενα. Έχουν όμως εμφανή μειονεκτήματα με τα κυριότερα το γεγονός πως ο αγοραστής δεν μπορεί να αγοράσει άμεσα το προϊόν με ένα κλικ καθώς και υπάρξη χιλιάδων αντικειμένων μαζί με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να πωληθεί το αντικείμενο σας.

 

Η λύση σε αυτά τα προβλήματα είναι η καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου racoon.gr!

 

TO RACOON.GR

Το racoon.gr είναι μία νέα και καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου (ένα marketplace) το οποίο αφενός μεν παρέχει στους πωλητές την δυνατότητα να πουλήσουν μεταχειρισμένα και καινούρια προϊόντα (είτε είναι ιδιώτες είτε είναι επαγγελματίες) , αφετέρου δε παρέχει στους αγοραστές την δυνατότητα να αγοράσουν χιλιάδες μεταχεισμένα και καινούρια προϊόντα εύκολα με ένα κλικ , να συγκρίνουν τιμές και να αναζητήσουν εύκολα όποιο προϊόν επιθυμούν.

 

Η διαδικασία για να γίνει κανείς πωλητής στο racoon.gr είναι πολύ απλή και αρκεί να πατήσει εγγραφή πωλητή από το μενού και να συμπληρώσει τα στοιχεία του για να κάνει την εγγραφή. Στη συνέχεια επιβεβαιώνει το μύνημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνει η πλατφόρμα και με την βοήθεια του εύχρηστου οδηγού ρυθμίζει το “κατάστημα” του εντός της πλατφόρμας καθώς και τα προϊόντα του.

 

Τέλος υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάσετε την εφαρμογή για κινητά μέσω της οποίας μπορείτε να παρακολουθείτε τις πωλήσεις σας , τα στατιστικά σας στοιχεία και πολλά ακόμη μέσω του κινητού σας τηλεφώνου χωρίς να χρειαστεί να εισέλθετε στο κατάστημα σας από τον υπολογιστή.

 

Η πώληση μεταχειρισμένων χαλιών είναι εύκολη υπόθεση με το racoon.gr!

 

Δημιούργησε τώρα τον δωρεάν λογαριασμό σου και πούλησε άμεσα τα χαλιά σου!

4 σκέψεις στο “Πώληση μεταχειρισμένων χαλιών

 1. Ιδιώτης

  1. Καλησπέρα ,

   Παρακαλώ δημιουργήστε λογαριασμό !!

 2. Χαλιά

  1. Καλησπέρα σας,

   Παρακαλώ δημιουργήσετε λογαριασμό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *